Opvallend: komt Death Stranding naar PC Game Pass?

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 14:00
death strandingf1593412116
Game Pass heeft een groot en gevarieerd aanbod aan games. Toch zijn er titels die je doorgaans niet op een Xbox-aangeboden dienst hoeft te verwachten, zoals PlayStation exclusives. Opvallend genoeg zien mensen nu hints dat Death Stranding op weg is naar PC Game Pass.
De speculatie is begonnen door een nieuwe profielfoto voor het Twitter-account van PC Game Pass. Het account zelf zegt gewoon te houden van ‘een mooie landschapsfoto’, maar fans gaan er van uit dat er meer aan de hand moet zijn. Het duurde niet lang voordat een gebruiker een vergelijking postte met een locatie in Death Stranding.
Als Death Stranding naar PC Game Pass komt zo dat een interessante ontwikkeling zijn. Volgens Microsoft zou Sony namelijk premies betalen aan ontwikkelaars om te zorgen dat bepaalde games niet naar Game Pass komen. Als dat klopt zou het gek zijn om dat vervolgens niet te doen met een PlayStation-exclusive.
Er zijn dan ook mensen die denken dat het om een andere game gaat. Een Twitteraar vindt bijvoorbeeld dat de profielfoto meer lijkt op Starfield. Van die game is het alleen min of meer een gegeven dat hij naar Game Pass komt, dus je kunt je afvragen waarom Microsoft dat cryptisch zou teasen.

Wat komt er binnenkort naar Game Pass?

Of Death Stranding naar Game Pass komt zal nog wel even een raadsel blijven. We weten namelijk al wat er in de tweede helft van augustus naar Game Pass komt en deze Kojima-game staat er niet tussen. Wel zijn er genoeg andere titels om van te genieten, waaronder Immortals Fenyx Rising.