Valve komt met spectaculaire Steam Deck winactie

News
donderdag, 01 december 2022 om 13:00
steam deck leftf1657875925
Valve’s pogingen om zich in de hardware markt te mengen waren in het verleden niet altijd succesvol. Maar met de Steam Deck is het eindelijk gelukt om een gewild apparaat neer te zetten. Als je van plan was om er één te kopen, kun je dat plan misschien beter even parkeren, want binnenkort maak je kans om een Steam Deck te winnen.
De Steam Deck is een goede manier gebleken om ook op reis een PC gamer te kunnen zijn. Maar het apparaat moet wel in je budget passen. Want hoewel hij goedkoper is dan een desktop PC, moet je toch wel wat geld aan de kant kunnen zetten. Maar binnenkort zou je er zomaar gratis één kunnen scoren.
Want Valve gaat tijdens The Game Awards 2022 elke minuut een Steam Deck weggeven. Naar verwachting duurt de stream van de award show ongeveer twee en een half uur, wat zich laat omrekenen naar ongeveer 150 Steam Decks. Meedoen is bovendien vrij eenvoudig.

Hoe kun je een gratis Steam Deck winnen?

Je moet je van tevoren aanmelden voor de actie via deze pagina. Vervolgens moet je de Game Awards kijken via Steam.tv, waar er tijdens de stream willekeurig elke minuut een winnaar wordt getrokken. Het nadeel is natuurlijk dat Nederlandse kijkers lang op moeten blijven om aan The Game Awards daadwerkelijk te kijken.
Overigens is er nog een andere voorwaarde die van enig belang is: je moet tussen 14 november 2021 en 14 november van dit jaar een aankoop hebben gedaan op Steam. Dat zal voor fervente PC gamers niet zo’n probleem zijn, maar als je vaker op console speelt val je misschien net buiten de boot. Het volledige reglement voor de actie kun je hier lezen.