Valve gaat tempo zetten achter Steam Deck bestellingen

News
dinsdag, 05 april 2022 om 13:30
screenshot 2021 07 16 092801f1626420534
De Steam Deck, de nieuwste handheld PC van Valve, is sinds eind februari eindelijk in circulatie, maar net als met de PS5 zijn er nog niet veel beschikbaar voor het publiek. Daar gaat Valve wat aan doen zegt het bedrijf in een bericht op twitter.
Valve zei eerder al dat ze bezig zijn met het versnellen van de uitgave van haar nieuwe console. Nu lijkt het ook daadwerkelijk te gaan gebeuren. Nu het tweede kwartaal van het jaar is begonnen heeft Valve zijn goede voornemens dan ook waar te maken. In een blogpost zegt het bedrijf goed op schema te liggen. De enige kink in de kabel was dat de console iets later uit is gekomen dan oorspronkelijk in de planning stond.
In een interview met IGN zegt een designer van Valve:

"In de eerste maand al heel snel zaten we op tienduizenden exemplaren, tegen de tweede maand honderdenduizenden, en daarna zal het getal aan decks nog sneller groeien en gaan."

- Lawrence Yang
Nu maar hopen dat Valve al deze Decks ook kwijtraakt. Dat gebeurde met de Steam Link, waar veel exemplaren achter bleven in pakhuizen. Valve heeft nog niet gezegd of de preorder schatting op de website ook mee zal veranderen, wanneer ze de Steam Deck sneller kunnen verschepen.

Ogen op de mailbox

Elke maandag is het zover, dan moet je even goed in je mailbox kijken. Er is dan namelijk kans dat je de mail hebt gekregen over je pre-order. Je zal dan je betaling voor de console kunnen voltooien. Daarna wordt de console zo snel mogelijk naar je toe gestuurd. De mail zal als volgt getiteld zijn:

"Please confirm your purchase information for Steam Deck ***GB"

Als je deze email nog niet hebt gehad, zal je dus nog even geduld moeten hebben. De eerst volgende kans is dan de aankomende maandag. Je kan ook kijken op Steam zelf bij de Steam Deck pagina, maar de email in de gaten houden is de makkelijkste manier.

Populair Nieuws