Uri Geller geeft Pokémon toestemming voor terugkeer Kadabra

News
dinsdag, 01 december 2020 om 10:30
kadabraf1606811595
Goed nieuws voor de Pokémonfans vandaag! De beroemde mentalist Uri Geller heeft Pokémon na bijna 20 jaar weer toestemming gegeven om Kadabra te gebruiken. De zeldzame Pokémon mocht bijna twee decennia lang niet gebruikt worden, maar zal nu terug keren in het Pokémon universum.
De mentalist Uri Geller verwierf in de jaren 70 wereldwijde bekendheid met zijn optredens. Geller beweerde bijvoorbeeld dat hij zonder fysieke kracht een lepel kon buigen, vanuit telepathie een tekening kon maken een meer van dat soort raadselachtige dingen. Daarnaast was in 2008 en 2009 ook nog te zien in het SBS 6-programma ‘De Nieuwe Uri Geller’.

Uri Geller en Kadabra

En in de Pokémon wereld had je jarenlang de zeldzame Pokémon Kadabra. Deze Pokémon had veel gelijkenissen met Uri Geller en daarom sleepte de mentalist in 2000 Pokémon ook voor de rechter. Destijds vond hij bijvoorbeeld dat hij was afgebeeld als een:
Vervolgens ontstond hieruit een hele rechtszaak en uiteindelijk besloot de rechter dat Kadabra niet meer door Pokémon gebruikt mocht worden. In 2003 verscheen er nog een Pokémon kaart met Kadabra erop, maar daarna hebben nooit meer wat van deze zeldzame Pokémon gezien.

Uri Geller is 180 graden gedraaid

Tot deze week! Uri Geller is op z’n oude dag helemaal van gedachte veranderd en biedt zelfs zijn excuses aan. Geller geeft aan spijt te hebben van wat die gedaan heeft en hij geeft Pokémon toestemming om Kadabra weer terug te brengen. Inmiddels is Kadabra uitgegroeid tot één van de meest zeldzame Pokémon die er is, maar hij komt na bijna 20 jaar dus weer terug.

Populair Nieuws