Cyberpunk multiplayer is een standalone ervaring

News
dinsdag, 01 december 2020 om 11:00
cyberpunk 2077f1608508555
Al een hele tijd zijn wij allemaal aan het wachten op Cyerpunk 2077. Dit nieuwste project van CD Projekt Red gaat ongetwijfeld geweldig worden. Helaas verloopt de productie van het spel niet helemaal soepel. Recentelijk bracht Adam Kicinski, mede CEO van CD Projekt Red, ons nieuws over de multiplayer van het spel. Dit zal namelijk een standalone ervaring zijn.

Standalone product

Van Cyberpunk 2077 gaan we ervan uit dat het spel begin 2021 uit zal gaan komen. Van de multiplayer van het spel is alleen nog geen releasedatum bekend. Wel vertelde Adam Kicinski ons in een persconferentie het één en ander over de multiplayer modus van Cyberpunk 2077, wat CD Projekt Red meer als een alleenstaand product ziet.
Geen zorgen, dit betekent niet dat je het apart zal moeten kopen, maar gewoon dat CD Projekt Red het ontzettend serieus neemt. Ze ziet de multiplayer niet als een modus in het spel, maar als een apart product waar keihard aan gewerkt moet worden. Het is niet gek als je nog weinig gehoord hebt over de multiplayer van Cyberpunk, want CD Projekt Red hielt zich er behoorlijk stil over. Het bedrijf vindt het namelijk belangrijk dat mensen eerst proberen te genieten van het spel zelf.

Nog geen releasedatum bekend

We weten nog niet precies wanneer de multiplayer van Cyberpunk 2077 uit zal gaan komen, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk niet in 2021 zijn. Cyberpunk 2077 is een ontzettend groot spel, waarbij de coronapandemie niet helpt. De release van de game werd dan ook een aantal keer uitgesteld. Nu heeft CD Projekt Red bevestigd dat 10 december toch echt zal blijven staan als de officiële releasedatum.