Update: Urenlange storing legt Reddit plat, na meer dan vijf uur opgelost

News
dinsdag, 14 maart 2023 om 22:10
pexels brett jordan 5437588f1630057439
Wie vanavond Reddit had willen bezoeken heeft pech: de populaire sociale nieuwswebsite heeft flinke problemen en is al een groot deel van de avond onbereikbaar.
Update: na meer dan vijf uur wist Reddit de servers weer up te brengen en was de populaire sociale nieuwssite. Om twee uur 's nachts stonden alle seinen weer op groen en konden bezoekers de site weer bereiken.
Origineel bericht:
De problemen voor Reddit begonnen rond acht uur en lijken flink hardnekkig. Sinds de eerste meldingen regent het klachten op alle overige social media, waaronder Twitter en Facebook. De oplossing lijkt ook nog niet nabij, na twee uur is de nieuwssite nog steeds onbereikbaar. Op de status-pagina van Reddit zelf is te lezen dat het een interne server error betreft en dat er druk gewerkt wordt aan een oplossing.
reddit outagef1678828563

Reddit is down, nog geen oplossing in zicht.

Volgens Allestoringen.nl zijn er meer systemen die last hebben van storingen, maar de meeste daarvan zijn kortstondiger. Ook Netflix en Facebook lijken last van onderbrekingen in de dienstverlening te hebben, maar bij Netflix lijken die problemen alweer verholpen. Ook het online spelletje Pokemon Go lijkt van dezelfde hardnekkige storing last te hebben.
Hoe lang de storing gaat duren is dus nog onbekend, het is aan te raden de statuspagina van Reddit in de gaten te houden.
Dit bericht is op 15-3-2023 aangepast.