Sony verrast met Day one PS Plus game in april!

News
woensdag, 15 maart 2023 om 8:00
playstation plus newf1655289162
Normaliter moeten we tot eind van de maand wachten voor we weten welke gratis games er naar PS Plus komen, maar Sony heeft verrast door nu al aan te kondigen dat één van de nieuwe games voor PS Plus meteen bij lancering beschikbaar komt voor PS Plus Essential abonnees.
Het is nog niet eens halverwege maart, maar nu al weten we al één van de games die PS Plus abonnees in april gratis kunnen downloaden. Sony heeft verrassend snel bekend gemaakt dat één van de games uit de line-up met een bij release op de abonnementsdienst zal verschijnen. Op de PS Blog maakte Sony bekend dat Meet Your Maker op 4 april al gratis speelbaar zal zijn.

Meet Your Maker op dag 1 meteen op PS Plus in april

Meet Your Maker heeft nog het meeste weg van een moderne versie van Dungeon Keeper, waarbij je als speler kan kiezen of je als maker van je persoonlijke lair wil fungeren, of liever de uitdaging aangaat om het centrum van de lair van andere spelers te bestormen. Een heus kat-en-muis spel dus, waarbij je als maker de meest brute valstrikken kan maken en moet proberen de aanstormende spelers te slim af te zijn en omgekeerd.

Tot 4 april nog de PS Plus games van maart

Sony maakt normaliter de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus Extra bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand. Deze maand is dat dus een stuk eerder. De overige nieuwe gratis games voor PS Plus Essential moeten nog wel bekend gemaakt worden, dus daar moeten we nog even op wachten. De PS Plus Essential games komen 4 april beschikbaar. De PS Plus Extra en Plus Premium games voor maart komen eerst nog en komen op 21 maart beschikbaar
op de verschillende abonnementsdiensten.
Tot 4 april kunnen PS Plus abonnees nog de gratis games van maart 2023 scoren. Die games zijn:
Sony is nog niet eens helemaal klaar met maart. De verwachting is dat woensdag ook de rest van de line-up voor PS Plus Extra en PS Plus Premium nog bekend gemaakt zullen worden. We weten al dat volgende week de volgende games aan de beide abonnementsvormen zullen worden toegevoegd:

Populair Nieuws