Undaunted Event in Elder Scrolls Online beloont dungeon crawlers!

  Het is alweer bijna tijd voor het volgende evenement in The Elder Scrolls Online. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios zal namelijk de komende tijd liefhebbers van dungeons gaan belonen voor hun harde werk tijdens het Undaunted Event.

  Hoewel we tegenwoordig allemaal anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden, moedigt Zenimax Online Studios juist aan om de handen ineen te slaan. Niet in het echt, maar in The Elder Scrolls Online natuurlijk. De komende tijd zal namelijk het Undaunted Event worden gevierd in de MMO, waarbij er extra beloningen zijn voor het voltooien van een dungeon.

  Het evenement zal beginnen op 3 december en zal duren tot en met 15 december. Om te kunnen genieten van alle bonussen kan je handmatig naar de dungeons voor vier spelers reizen in Tamriel of je kan gebruikmaken van de Dungeon Finder Tool, waarbij er automatisch spelers bij elkaar worden gezocht voor een spannend avontuur.

  Hoe werkt het Undaunted Event in ESO?

  Wanneer je tijdens het Undaunted Event de laatste baas in de dungeon verslaat, dan zal je getrakteerd worden op een Undaunted Reward Box - naast de gebruikelijke loot natuurlijk. In de kisten kan van alles zitten - met allerlei kostbare voorwerpen. Voor de eerste kerker die je doorloopt elke dag krijg je bovendien een speciale Glorious Undaunted Reward Box. Daarin zitten dezelfde soort beloningen als een normale schatkist, maar heb je ook kans om een Opal Weapon Style te bemachtigen.

  Als je jezelf nog niet klaar acht voor een dungeon, maak je geen zorgen. Wanneer je Bolgrul bezoekt in een Undaunted Enclave, dan zal hij je een quest geven voor een specifieke delve, die bedoeld zijn om in je eentje te doorlopen. Net zoals andere evenementen kan je tijdens het Undaunted Event ook weer Event Tickets verdienen, met als grootste reward de begeerde Crimson Indrik mount!

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.