Top 5 games die zijn uitgesteld in 2020

  In 2020 zijn er een heleboel films, series, games, evenementen en ga zo maar door uitgesteld vanwege het coronavirus. Hier balen we natuurlijk ontzettend van, maar gelukkig krijgen we het grootste deel van deze dingen alsnog wel te zien. Vandaag gaan wij ons focussen op de games die dit jaar de dupe waren van deze pandemie. Dit zijn volgens ons de top vijf games die zijn uitgesteld vanwege corona.

  Destruction AllStars

  In dit spel heb je maar één doel: Jouw tegenstanders verwoesten. Je rijdt in eerste instantie rond in een auto, waarmee je andere auto’s of rondlopende spelers kan verwoesten, maar ook als je uit deze auto bent gevallen kan je nog doorgaan met verwoesten. Destruction AllStars zal gratis zijn voor iedereen met PlayStation Plus en heeft de potentie om een hele vette multiplayer game te worden. Daarom is het ook zo jammer dat de release van het spel is vertraagd. De reden dat het spel is uitgesteld is niet bekend, maar waarschijnlijk wilden de makers het spel gewoon zo perfect mogelijk maken.

  Everspace 2

  Everspace 2 zou nog wel eens ontzettend gaaf spel kunnen worden. Dit is namelijk een shooter game, waarin jij rondvliegt in een ruimteschip en andere ruimteschepen probeert neer te halen. Het tempo van het spel ligt erg hoog en de visuals zijn geweldig. Ook heeft Everspace 2 een singleplayer mode. Everspace 2 is uitgesteld vanwege een ander spel dat werd uitgesteld. Dit klinkt gek, maar dat heeft ermee te maken dat dit spel, wat later in deze lijst bekendgemaakt zal worden, nogal groot is en de spotlight volledig zou stelen.

  New World

  Deze open world MMO (Massively Multiplayer Online Game) werd uitgesteld omdat de makers, Amazon Game Studios, simpelweg nog niet tevreden waren met hoe het spel eruitzag. Niet dat het spel nog niet goed of mooi was, maar gewoon nog niet helemaal zoals ze het wilden. Dat is erg jammer, want deze game ziet eruit alsof het echt heel erg gaaf kan gaan worden. Daarom vinden wij het ook zo jammer dat ook de release van New World verplaatst is naar een nieuwe datum.

  Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  Dit spel zou eigenlijk in maart 2020 al uitkomen, maar ondertussen is dat doorgeschoven naar een onbekende datum in 2021. Deze RPG is al een aantal keer uitgesteld, waardoor we nu wel hele hoge verwachtingen hebben van het spel. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 zag er in de beelden die al uitkwamen al erg vet uit, maar nu de release van de game ook nog eens een stuk later komt dan verwacht, zou het nog wel eens nog een heel stuk beter kunnen worden dan verwacht. Dit hopen wij natuurlijk ook heel erg!

  Cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077 is, zoals eerdergenoemd, verantwoordelijk voor het uitstel van een aantal andere games. Dit spel van CD Projekt Red is misschien wel het allergrootste spel dat in 2020 uit zal gaan komen. De hype voor Cyberpunk 2077 is ongekend en dat is helemaal niet gek. Op het spel zijn eindeloze opties en de makers staan erom bekend dat ze hele vette games kunnen maken, zoals The Witcher 3. Cyberpunk 2077 zou eigenlijk in november uitkomen, maar dat werd doorgeschoven naar 10 december. Als je op de één of andere manier nog niet gehoord hebt van deze game, raden wij je aan een kijkje te nemen, want Cyberpunk 2077 wordt ongetwijfeld een fantastisch spel.

  Welke van deze games kijken jullie het meest naar uit? Laat het ons weten!

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.