The Division 2 Warlords of New York DLC - Wat is er nieuw?

  Ubisoft heeft een gloednieuwe uitbreiding voor The Division 2 onthuld. In de DLC reis je als Division agent wederom af naar New York, net als in het origineel. Een oude bekende is daar namelijk met wat foute vrienden stennis aan het schoppen en aan jou de taak om de gemoederen te sussen. Dat kun je bovendien doen met een aantal gloednieuwe wapens en skills. Maar wat kun je nou precies van de Warlords of New York DLC verwachten als je The Division 2 weer opstart begin maart?

  Terug naar New York

  De grootste toevoeging die Warlords of New York naar The Division 2 zal brengen, is het gloednieuwe spelgebied waar je in zal rondrennen. Dit keer is het niet Washington, maar ga je wederom op pad in New York om alle kwaadwillende lui de kop in te drukken. Je zal daarbij ook wat oude bekenden tegenkomen, waaronder de Rikers en de Cleaners uit het origineel. Zij werken samen met Aaron Keener, een oud-Division agent die er nu een wat andere agenda op nahoudt. Reden genoeg dus voor een uitstapje naar de Big Apple!

  Om precies te zijn, krijg je de kans om Lower Manhattan verder te verkennen. De DLC zal in totaal vijf hoofdmissies tellen en een aantal zijmissies met zich meebrengen. Je bent hier, in tegenstelling tot het originele verhaal in Washington, niet gebonden aan een vaste missiestructuur. Je bent helemaal vrij om missies in jouw gewenste volgorde te voltooien. Het level van de tegenstanders schaalt daarbij mee met jouw eigen level, waardoor je altijd voor een uitdagend avontuur staat. De levelcap wordt bovendien verhoogd naar 40, zodat je ook als veteraan nieuwe incentives hebt om je agent weer aan het werk te zetten.

  Nieuwe gadgets om mee te stoeien

  Een nieuw avontuur brengt natuurlijk ook de nodige nieuwe speeltjes mee om als Division agent mee aan de slag te gaan. Zo brengt de nieuwe Division 2 DLC deze week al een extra specialisatie die je kunt vrijspelen. Het thema van de nieuwe vaardigheden is vuur, met een indrukwekkende vlammenwerper als klapstuk. Wie de Firewall specialisatie selecteert kan zijn vijanden met de KB-JetStream Flamethrower in vuur en vlam zetten.

  Daarnaast kun je als 'Firewall'-agent aan de slag met een gloednieuwe clustergranaat en er ligt een Striker Ballistic Shield voor je klaar om als gadget te selecteren. Dit nieuwe schild geeft iedereen die erachter schuilt een kleine buff om meer schade te kunnen doorstaan. Vijanden die ervoor staan hebben minder geluk, want hoe meer vijanden voor je schild hebt staan, hoe meer schade jij aan hen toedient. Daarnaast kun je al jouw wapens gewoon blijven gebruiken als je het schild vasthebt, zodat je als een wandelende BBQ mensen kan verbranden. Dat klinkt niet verkeerd!

  Grotere uitdagingen en nieuwe loot

  Naast een hele bult content, kun je bij de release van de Warlords of New York DLC ook aan de slag met een nieuwe moeilijkheidsgraad. Onder de noemer 'Legendary' kun je drie verschillende missies opnieuw spelen met nog meer uitdaging, dankzij een nog grotere groep Black Tusk soldaten die je het leven lastig maken. Roosevelt Island, Caption Building en District Union Arena zijn de missies die je met de nieuwe moeilijkheidsgraad kunt tackelen, dus roep je vrienden op, word level 40 om de 'Legendary' status vrij te spelen en ga de uitdaging aan.

  Maar ook de rest van de spelwereld kan opgevoerd worden. Met de komst van de Warlords of New York DLC voor The Division 2 krijg je namelijk de mogelijkheid om alle activiteiten in de wereld te voltooien in 'Heroic'-modus. Sterkere vijanden dus, zodat je ook nu nog altijd lekker uitgedaagd wordt. Een voordeel, die extra uitdaging levert je uiteindelijk wel weer een extra bult met loot op die je kan inzetten om jouw karakter een boost te geven.

  Heb jij zin in de Warlords of New York DLC?

  Zoals je kunt lezen is er genoeg om naar uit te kijken als de uitbreiding voor The Division 2 op 3 maart uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ben jij enthousiast voor de Warlords of New York? Een goede manier om je voor te bereiden is door Episode 3 van de Year 1 content op te starten. Die is namelijk net uit en stuurt je naar Coney Island om daar te strijden tegen de welbekende Black Tusk.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.