Uncharted 4 en Lost Legacy uit PlayStation Store verwijderd

News
woensdag, 08 december 2021 om 12:30
uncharted 4f1637916858
In januari zullen Uncharted 4 en Uncharted Lost Legacy via een remastered bundel verschijnen op de PS5. Om ervoor te zorgen dat nieuwe profiteren van een goedkopere upgrade, heeft Sony nu de losstaande, originele versies van de PlayStation Store verwijderd.
Deze week heeft Sony eindelijk aangekondigd wanneer we de release kunnen verwachten van Uncharted Legacy of Thieves Collection. De release voor de game staat gepland op 28 januari voor de PS5 en de PC-versie zal iets later verschijnen. In de remastered collectie zitten Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted Lost Legacy.
Eigenaren van de originele games op de PlayStation 4 krijgen een speciale aanbieding van Sony. Zij kunnen namelijk upgraden naar de PS5-versie voor slechts tien euro, in plaats van de volle 49,99 euro te hoeven betalen. De uitgever wil alleen duidelijk niet dat andere spelers nu nog snel van de actie kunnen profiteren.

Uncharted 4 en Lost Legacy verdwenen

Uncharted 4 en Uncharted Lost Legacy zijn nu namelijk ineens verdwenen van de PlayStation Store als losse games. Het is namelijk goedkoper om de titels los aan te schaffen en de upgrade erbij te halen, dan de prijs voor de Uncharted Legacy of Thieves Collection te betalen. Momenteel is het alleen mogelijk om de twee titels te halen als bundel voor 39,99 euro voor de PlayStation 4.
De actie van Sony is begrijpelijk, maar het zorgt er ook voor dat sommige spelers er de dupe van zijn. Als je namelijk Uncharted 4 of Lost Legacy hebt en de andere game niet, dan lijkt er geen mogelijkheid te zijn om de andere game te kopen buiten de bundel om. Je kan de games nog wel fysiek kopen om ze vervolgens aan je PSN-account te koppelen.