Tom Holland gaat Fred Astaire spelen in biopic

News
woensdag, 08 december 2021 om 12:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Tom Holland heeft bekendgemaakt dat hij Fred Astaire gaat spelen in een opkomende biopic van Sony.
Tom Holland gaat de rol van Fred Astaire spelen in een biopic van Sony. Dat heeft de acteur bekendgemaakt tijdens een interview met AP over Spider-Man: No Way Home.
Fred Astaire is een bekende danser, zanger en acteur. Hij wordt gezien als één van de beste dansers aller tijden en heeft in meer dan dertig Broadway-voorstellingen gespeeld. Daarnaast speelde hij ook in films waaronder Funny Face, Top Hat en Swing Time.
Voordat Holland in MCU-films ging spelen had hij de hoofdrol in Billie Elliott the Musical van 2008 tot 2010. Daarnaast ging Holland in 2017 viraal met zijn optreden tijdens de Lip Sync Battle waarin hij danste op Rihanna’s Umbrella.

Nog een Fred Astaire in de maak

Dit is overigens niet het enige Fred Astaire-project waaraan gewerkt wordt. Amazon Studios maakt ook een film over de danser met Jamie Bell in de hoofdrol. Daarnaast zal Margaret Qualley te zien zijn als Ginger Rogers in de film. Bell en Qualley zullen in de biopic de samenwerking van het dansduo beschrijven, die samen in tien films hebben gespeeld.

Het project van Astaire is nog in een vroege fase. Tom Holland is momenteel nog druk bezig met zijn promotour voor Spider-Man: No Way Home, die vanaf 17 december te zien zal zijn in de bioscoop.