UFL gameplay en samenwerking met Ronaldo onthuld

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 15:00
uflf1629965477
Tijdens een livesteam van Strikerz Inc. is de eerste gameplay van de nieuwe voetbalgame UFL getoond. Daarnaast is er ook een samenwerking met voetballer Cristiano Ronaldo onthuld.
UFL is een nieuwe voetbalgame die de concurrentie aan wil gaan met FIFA. De game is zes jaar in ontwikkeling geweest en zal uitkomen “wanneer het klaar is.” De nieuwe gameplay laat zien hoe de game eruit ziet in Unreal Engine. Zo zien we spelers, het gamemenu, hoe je de game kunt aanpassen en een bevestiging dat UFL later dit jaar zal verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.
Verder heeft UFL onthuld dat één van de vijf ‘ambassadeurs’ van de game Cristiano Ronaldo is. Naast Ronaldo zijn ook de voetballers Oleksandr Zinchenko, Roberto Firmino, Romelu Lukaku en Kevin de Bruyne ambassadeurs van UFL.

Eigen team maken in UFL

Tijdens het event heeft Strikerz onthuld dat UFL een ranked en unraked modus zal krijgen. Verder zal je ook offline kunnen spelen, met 2v2 en 3v3 matches. Verder bevat de game ook “speciale evenementen”.
De game zal voornamelijk draaien om haar speciale modus, UFL’s global online football league. In deze modus kunnen spelers hun eigen team maken en spelen met een "eerlijk, op divisies gebaseerd matchmaking systeem." De Divisies zijn gekoppeld aan promoties en seizoenen die wel een heel jaar kunnen duren, waarbij één speler aan het eind van het jaar UFL-kampioen wordt.