Geroemde Ubisoft game nu gratis te claimen

News
vrijdag, 18 november 2022 om 11:30
ubisoft logof1650985169
Het is Black Friday en ook Ubisoft doet mee. Niet alleen heeft Ubisoft flinke kortingen in de eigen Store, het bedrijf viert ook de start van Black Friday met een flink cadeau. Eén van Ubisoft's bekendste stealth games helemaal gratis!
BIj Ubisoft is het al vroeg Black Friday. In de eigen Store geeft Ubisoft nu hoge kortingen op games, merchandise en zelfs op Collector's Editions. Wie dus nog een Ubisoft game zoekt, kan prima terecht in de Ubisoft Store.
Maar, daar laat Ubisoft het niet bij, om het koopseizoen goed te starten wordt het eerste deel van één van de bekendste en meest geliefde gameseries gratis weggegeven!
ubisoft black fridayf1668708968

Scoor Tom Clancy's Splinter Cell nu gratis!

In Splinter Cell staat stealth bovenaan. Gewapend met alle middelen die een moderne spion tot zijn beschikking heeft infiltreer je in de gebieden van terroristen en laat je geen middel onbenut om informatie te vergaren en de vijanden uit te schakelen, zonder een spoor achter te laten. Je kruipt in de huid van de iconische Sam Fisher die de veiligheid van de wereld moet garanderen in meer dan 20 missies.
Heb je na het spelen van Splinter Cell nog niet genoeg geslopen, dan kan je voor een heel zacht prijsje ook Splinter Cell Blacklist aanschaffen. Meer trek in Far Cry of Assassin's Creed? Ook die zijn nu flink voordelig in de Ubisoft Store te vinden.
Vergeet ook niet dat je in de Ubisoft Store nog 20% korting kan krijgen door 100 Ubisoft Points in te wisselen.
splinter cellf1616753153

Vroeg begin van Black Friday

Je kan niet alleen bij Ubisoft al vroeg profiteren van Black Friday. Een aantal winkels en webshops is ook al van start gegaan. Zo heeft Amazon aangekondigd dat Black Friday Week zal duren van 18 tot en met 28 november.
Ook bol.com en MediaMarkt zijn al begonnen. Wil je dus al profiteren van de eerste deals, dan kan je gelijk je slag slaan.