Ubisoft toont uitgebreide gameplay van Watch Dogs Legion

News
maandag, 13 juli 2020 om 8:45
watch dogs legion 06f1578407993
Tijdens de Ubisoft Forward show heeft Ubisoft ruim 7 minuten aan gameplay getoond die dieper ingaat op de verschillende mogelijkheden die de game biedt.
Tijdens het Ubisoft Forward event heeft Ubisoft meer gameplay details laten zien van Watch Dogs Legion. De gameplay werd in een ruim zeven minuten durende deep dive uitgebreid toegelicht.
De video begint met uiteenzetten van het verhaal. We zien een vreedzaam Londen, de plek waar Legion zich af zal spelen. De video begint met een volledig onbeschadigd Londen dat floreert en waar mensen genieten van de zon. Maar dat duurt niet lang, al na enkele seconden ligt datzelfde Londen onder vuur van een onbekende terrorist, waarna een privé-beveiligingsbureau genaamd Albion, onder leiding van ene Nigel Cass, ingeschakeld wordt.
Het bureau neemt geen halve maatregelen en binnen de kortste keren verandert Londen in een politiestaat. Naast Nigel heeft nog iemand interesse in Londen: Mary Kelley. Zij leidt een machtig misdaadsyndicaat en wil haar imperium uitbreiden naar de Engelse hoofdstad. Aan jou de taak om een ondergrondse te organiseren om tegengas aan beide groeperingen te bieden en Londen terug te veroveren.

Speel met iedereen die je maar wil

Om die ondergrondse op te bouwen kan je willekeurig iemand uit Londen rekruteren. Het befaamde oude vrouwtje, maar ook punkers, een bankbediende of Bobby van de paleiswacht. Ieder persoon heeft zo zijn eigen specialiteit, dus wordt het zaak om de juiste persoon voor de juiste klus in te schakelen.
In de video zien we hoe een bouwvakker gerekruteerd wordt. Hij is handig met apparatuur dus kan zo'n beetje alle voertuigen hacken, maar heeft ook een grote sleutel waar hij flinke klappen mee uit kan delen. Ook is hij handig met drones, dus kan makkelijk over muren komen of hogere locaties bereiken. Even later wordt dezelfde missie met een drone-expert gedaan: wel zo handig omdat in deze specifieke missie drones als vijanden voorkomen. Deze expert kan de drones op afstand uitschakelen, of zelfs voor je laten werken. Handig! Zo heeft iedereen zijn eigen aanpak en kan je dus de persoon kiezen die bij je speelstijl past.
Watch Dogs Legion heeft een releasedatum van 29 oktober dit jaar en is bevestigd voor PC, Stadia, Xbox One, Xbox Series X en PS4. Vreemd genoeg wordt PlayStation 5 in de trailer niet genoemd, maar de game zal waarschijnlijk ook daarop speelbaar zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties