Ubisoft opent Prince of Persia VR Escape Room

  Prince of Persia: The Dagger of Time, is de derde VR Escape Room die is ontwikkeld door Ubisoft. De nieuwe Escape Room zal in het voorjaar van 2020 op meer dan 300 plaatsen in de wereld verschijnen.

  Dit nieuwe avontuur bevindt zich in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en de game draait volledig om samenwerken. De nieuwe VR Escape Room volgt na de successen van de andere twee Escape Rooms ontwikkeld door Ubisoft. Deze spelen zich af in de wereld van Assassin’s Creed: Beyond Medusa’s Gate en Escape the Lost Pyramid.

  Prince of Persia: The Dagger of Time is voor spelers van alle leeftijden. In de game werken maximaal vier spelers samen om puzzels op te lossen en te ontsnappen uit het Fort der Tijd. De spelers worden in het verhaal opgeroepen door Kaileena, de Keizerin van de Tijd, om de kwade plannen van een magiër te stoppen. Het plan van de magiër is om het zand in de Zandloper van Tijd te herstellen, zodat hij vervolgens een leger van zandmonsters kan maken.

  Om succesvol te ontsnappen en de missies te voltooien, moeten spelers samenwerken en gebruik maken van de ‘Dagger of Time’ voor meer controle over de tijd. In de puzzels kunnen spelers objecten gebruiken, klimmen en bepaalde krachten gebruiken zoals ‘Time Control’ om zo de puzzel op te lossen. Met deze game kun je tijd vertragen, stoppen of zelfs terugdraaien.

  Je hoeft niet de Prince of Persia gamereeks gespeeld te hebben om The Dagger of Time te begrijpen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.