Ubisoft onthult vanavond nieuwe Tom Clancy game

News
maandag, 19 juli 2021 om 9:00
ghost recon breakpointf1575023131
Vanavond, 19 juli, onthult Ubisoft een nieuwe game met het Tom Clancy’s-label. Dat laat het bedrijf weten op Twitter. De game zal worden onthuld in een première op het YouTube-kanaal van de ontwikkelaar. Ubisoft heeft nog een titel bekendgemaakt en ook de exacte Tom Clancy-reeks waar de game in hoort is nog een raadsel.
De onthulling van de nieuwe Tom Clancy game staat gepland voor 20.00 uur Nederlandse tijd. Hoe de game gaat heten is nog niet duidelijk: de teaser laat alleen de woorden ‘Tom Clancy’s’ zien. Het is dan ook niet bekend in welke van de meerdere Tom Clancy-reeksen de game hoort.
Daar komt bij dat er een mogelijkheid bestaat dat de game aan meerdere reeksen gerelateerd is. Er zijn namelijk geruchten dat Ubisoft Splinter Cell, Ghost Recon en The Division wil samenbrengen in een nieuwe game. Of we een dergelijke game vanavond zien is afwachten, maar ubisoft belooft dat de aankondiging ‘wild’ wordt.

Wanneer komt de nieuwe Tom Clancy game?

Ubisoft heeft nog geen indicatie gegeven van wanneer de nieuwe Tom Clancy game uit gaat komen. Er is een kleine hoeveelheid gameplay getoond via IGN, dus mogelijk kan de game snel uitkomen. Dat is natuurlijk geen garantie, aangezien Ubisoft onlangs nog uitstel aankondigde van Riders Republic en Rainbow Six: Extraction, twee games waar al enige tijd aan gewerkt wordt.
Wat we precies kunnen verwachten van de nieuwe Tom Clancy game gaan we om 20.00 uur zien. Hoe lang de onthulling precies duurt is niet aangekondigd. Mogelijk betekent dat dat het niet al te lang zal zijn.

Populair Nieuws