Ubisoft onthult één van haar gesneuvelde games

News
zondag, 22 januari 2023 om 11:00
01 14 2022 ubisoft plus 2f1641817142
Ubisoft heeft flink wat van haar aankomende, nog niet eerder vertoonde titels geannuleerd. Het bedrijf heeft nu meer duidelijkheid gegeven over de games die niet langer in productie zijn. Daarbij wordt ook door de Franse uitgever bevestigd dat Project Q één van de titels is die is gesneuveld.
Op 11 januari werd duidelijk dat Ubisoft drie van haar onaangekondigde games heeft geannuleerd. Eén van die games blijkt Project Q te zijn, de PvP battle-arena-game die het bedrijf vorig jaar al via wat teasers uit de doeken had gedaan. Zo laat de Franse uitgever weten aan Eurogamer.
"We kunnen bevestigen dat we niet langer de ontwikkeling van Project Q doorzetten. Op die manier kunnen we ons richten op de ontwikkeling van andere, belangrijkere projecten. Daar worden onze teams over verdeeld , vertelt Ubisoft aan het Engelse medium.
Technisch gezien was de game dus wel al aangekondigd. Dat deed Ubisoft middels een tweet, die je hieronder terug kunt vinden.

Project Q aankondiging was noodzakelijk

Destijds moest Ubisoft wel de eerste details van Project Q delen. Er lekte namelijk wat beelden van de game online toen deze nog in een vroeg ontwikkelingsstadium zat. Destijds kon je je ook inschrijven om deel te nemen aan tests voor de game, maar dat zal niet langer het geval zijn.
Dit jaar brengt Ubisoft wel nog een nieuwe Assassin's Creed-game uit. Het betreft Assassin's Creed Mirage, waarin een personage uit Assassin's Creed Valhalla gepromofeerd wordt tot hoofdpersoon. Het betreft Basim die in deze nieuwe titel een avontuur beleefd in Bagdad.

Populair Nieuws