Ubisoft komt met grote verrassing voor PS Plus-leden

News
maandag, 16 mei 2022 om 17:30
thumbnail ubisoftf1652708578
Ubisoft+ komt naar PlayStation. Zo maakt Ubisoft bekend op haar website. De service die toegang geeft tot tal van Ubisoft-games, waaronder Assassin's Creed Valhalla. Voor PlayStation Plus-leden is het dubbel genieten, want die krijgen standaard tal van Ubisoft-games extra cadeau!
Ubisoft+ brengt vanaf de lancering op PlayStation 100 titels met zich mee, inclusief uitbreidingspakketten en beloningen. De dienst was eerder al beschikbaar voor PC, Google Stadia en Amazon Luna., maar komt nu ook naar Sony's platform. Met de service kunnen gebruikers zich abonneren op een dienst die tal van Ubisoft-games voorschotelt voor een maandelijkse prijs, waaronder Day 1-releases.
Dit is alleen niet de enige manier waarop Ubisoft+ lanceert op PlayStation. Er komt namelijk een speciale variant genaamd Ubisoft+ Classics. Deze is specifiek ontworpen voor het nieuwe PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium. Wie zich op één van deze varianten van PlayStation Plus abonneert, krijgt toegang tot een grote selectie van Ubisoft-games.
Specifiek gaat het om de onderstaande 27 games die (in Nederland) vanaf 22 juni beschikbaar worden via de service.
Deze lijst wordt de komende maanden door Ubisoft nog verder uitgebreid. De Franse ontwikkelaar belooft namelijk dat de line-up voor het einde van het jaar op 50 games zal zitten. Welke games er toegevoegd gaan worden, is alleen nog een groot mysterie.

Populair Nieuws