Ubisoft heeft goed en slecht nieuws voor Prince of Persia-fans

News
maandag, 10 juni 2024 om 21:32
sands of time remake
Prince of Persia draait inmiddels alweer 35 jaar mee. Voor het eerst in tijden beleven fans ook weer een goed jaar, met verschillende nieuwe games. Ubisoft heeft nu nog meer goed nieuws, dat toch een een beetje slecht nieuws is.
Het is al enige tijd bekend dat het geliefde Prince of Persia: The Sands of Time een remake krijgt. Tenminste, het is een tijd geleden aangekondigd, maar of hij er daadwerkelijk komt is al een paar jaar twijfelachtig. Na een aankondiging in 2020 was het eigenlijk de bedoeling dat de remake in 2021 uit zou komen, maar intussen zijn we meerdere jaren verder en gingen er wat geruchten dast de game misschien geannuleerd was.
Prince Of Persia: The Lost Crown - Nintendo Switch Image
Prince Of Persia: The Lost Crown - Nintendo Switch
EUR43
Op voorraad
Koop op bol.
Maar in de Ubisoft Forward die is uitgezonden als onderdeel van Summer Game Fest komt Ubisoft met goed nieuws: de remake bestaat nog. Het slechte nieuws is dat hij voorlopig niet uitkomt. De game is namelijk aangekondigd voor 2026.
Het andere slecht nieuws is dat dat ook het enige is dat is onthuld over de remake. Er zijn geen noemenswaardige nieuwe beelden of andere details over hoe de remake eruit gaat zien. Hopelijk horen fans in de loop van 2025 meer over de Sands of Time remake en verdwijnt hij dit keer niet van de radar.

Ook Prince of Persia in de nabije toekomst

Gelukkig hoeven Prince of Persia-liefhebbers niet tot 2026 te wachten tot er weer iets te doen is in de franchise. Prince of Persia: The Lost Crown, de nieuwe metroidvania die eerder dit jaar verscheen, heeft nu een nieuwe gratis content update. Ook is er een grotere DLC aangekondigd.
Ook The Rogue Prince of Persia krijgt een update. Deze game is onlangs in early access gelanceerd. De Temple of Fire-update voegt een nieuw biome toe, samen met nieuwe vijanden, wapens en meer. Het is de bedoeling dat een volledige versie van The Rogue Prince of Persia in 2025 kan lanceren.

Populair Nieuws