Reageer en Win: Iron Harvest voor PC en goodies!

  We hebben weer het einde van de werkweek behaald en het is tijd voor het weekend. Dat is niet de enige reden voor blijdschap, want we geven deze week in de Reageer en Win een aantal mooie prijzen van Iron Harvest weg. Natuurlijk maken we ook de winnaars van vorige week bekend!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een DVD van Sonic the Hedgehog en The Invisible Man. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van The Invisible Man is geworden... Atiram!

  De winnaar van Sonic the Hedgehog is geworden... RG-Force!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Iron Harvest en goodies

  Deze week kunnen we een aantal gameliefhebbers weer blij maken in de Reageer en Win. In samenwerking met Koch Media hebben we namelijk een paar mooie pakketten om weg te geven. Jullie kunnen kansmaken op 3x Iron Harvest voor PC, een beeldje en een flat cap van de game! Iron Harvest ligt pas een paar dagen in de winkel en in de RTS nemen spelers de controle over een leger aan mechanische units. De dieselpunk stijl van de game is uniek, want het is gebaseerd op een alternatieve versie van de jaren '20, waarin er na de Eerste Wereldoorlog nog een conflict wordt uitgevochten in Centraal- en Oost- Europa.

  Om kans te maken op deze mooie prijzen moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Iron Harvest

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.