Ubisoft geeft Assassin's Creed Discovery Tours gratis weg

News
zondag, 17 mei 2020 om 12:00
ubisoft toursf1589697539
Ubisoft maakt als onderdeel van de actie #PlayApartToegether de Discovery Tours van Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey gratis beschikbaar voor iedereen. De tours zijn te downloaden voor PC.
De Assassin's Creed games bieden altijd al een mooi inkijkje in historische tijden. Al sinds het eerste deel van de serie probeert Ubisoft de gameserie vol te stoppen met historisch correcte gebouwen, personen en feiten. Met de Discovery Tour in Assassin's Creed werd deze historische wereld voor het eerst beschikbaar gesteld als heus materiaal voor geschiedenislessen. Geen geweld, geen vijanden, maar een tour door de historische wereld van Egypte. Ook Assassin's Creed Odyssey kreeg deze Discovery Tour behandeling, waardoor eigenaren van de game het historische Griekenland op hun gemak konden bekijken.
Nu heeft Ubisoft aangekondigd dat de beide Discovery Tours gratis beschikbaar zijn voor iedereen om op de PC te downloaden. Je hebt de games dus niet meer nodig om toch van het oude Egypte en Griekenland te kunnen genieten. De Tours zijn beschikbaar onder de namen Discovery Tour Ancient Egypt en Discovery Tour Ancient Greece. De beide tours zitten propvol bezienswaardigheden en rondwandelingen langs belangrijke gebeurtenissen en werkzaamheden die een speciale inkijk geven op het dagelijks leven in Egypte en Griekenland ten tijde van de beide games.
Beide Tours zijn nog tot 21 mei acht uur 's avonds gratis te downloaden en blijven daarna beschikbaar.
ubisoft toursf1589697539