Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 20)

  Week 20 kenmerkt de onthulling van de Unreal Engine 5 en de aankondiging van een nieuwe Mario game. Daarnaast is er weer genoeg te streamen geweest op Netflix, Amazon en Disney +. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Marcus

  Gekocht: Animal Crossing: New Horizons
  Uitgespeeld: -
  Gekeken: -

  Deze week heb ik Animal Crossing: New Horizons in huis gehaald. Ik heb geen eerdere Animal Crossing-ervaring, maar ik was toch enigszins nieuwsgierig naar New Horizons en tot nu toe vind ik het een aangename game. Ik had overigens verwacht dat de, schijnbaar geheel om Tom Nook draaiende, economie het meest bizarre aspect van de game zou zijn, maar ik vind K.K. Slider een stuk vreemder. Welke omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat de muziekindustrie in deze wereld volledig draait om één artiest?

  Waarom maakt K.K. maar één nummer in elk genre? Als dit in een willekeurige andere wereld zou gebeuren zou er een dystopisch verhaal achter zitten: "Er is geen rivaliteit. Er zijn geen copyright-rechtszaken. De grammy's zijn al jaren overbodig. Covers zijn een vage herinnering in het achterhoofd van degenen die zich een tijd voor The Slidering kunnen herinneren. Er is alleen nog maar K.K. ..."

  Warner Bros. Pictures

  Rox

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Richard Jewell

  Hoewel Pathé binnenkort de deuren opent en Richard Jewell toont heb ik’ gekocht via Pathé Thuis. Ik kon niet wachten. Echt een Clint Eastwood film. Het waargebeurde verhaal is interessant, de film zelf vond ik helaas wat te braaf. Een zeventje. Wel sterk acteerwerk van de hoofdrolspeler!

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Dead Cells, Paper Mario: The Origami King
  Gekeken: Emerald City

  Deze week heb ik geen games uitgespeeld, maar heb ik direct na de onthulling Paper Mario: The Origami King in pre order gezet. Daarnaast ben ik begonnen aan Dead Cells. De game kreeg ik alvast voor mijn verjaardag! In de roguelike ben je een zielig hoopje cellen dat een lichaam overneemt en zelf een weg moet banen door de wereld. Telkens als je dood gaat begint alles weer van voor af aan met het verschil dat de wereld compleet anders is. Ik vermaak me er kostelijk mee!

  Daarnaast ben ik begonnen met Emerald City op Amazon Prime Video. De serie is een soort duistere vertelling van The Wizard of Oz, waarbij de dansjes vervangen zijn door bloedige taferelen en Dorothy zelf een heks lijkt te zijn. Het is zeker een aanrader om de serie te gaan kijken als je even de tijd hebt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.