Hogwarts Legacy stoot Apex Legends van zijn troon

News
zondag, 12 februari 2023 om 16:30
hogwarts legacyf1609859698
Hogwarts Legacy is nu een van de grootste Steam-game aller tijden op basis van het aantal gelijktijdige spelers. Hogwarts Legacy heeft zelfs games als Apex Legends, Warzone 2 en Valheim overtroffen.
Hogwarts Legacy van Avalanche Studios bereikte een hoogtepunt van iets minder dan 490.000 spelers tegelijk toen de game nog niet officieel uit was. Nu de game voor iedereen beschikbaar is blijft het aantal spelers groeien en heeft de game al meer dan 550.000 spelers tegelijkertijd.
Het grote succes van Hogwarts Legacy toont aan hoe populair Harry Potter is en hoe enthousiast het bedrijf achter de game, Warner Bros. Games, de fans maakt. Het is ook te danken aan de hoge kwaliteit van de productie, met prachtige beelden en enorm veel content.

Hogwarts Legacy niet in het Nederlands

Helaas is het niet mogelijk om Hogwarts Legacy in het Nederlands te spelen. Er zijn in totaal veertien verschillen talen waarin je de game kunt spelen, maar Nederlands is daar niet een van.
In Hogwarts Legacy word je een student van Hogwarts. Je maakt je eigen personage dat over bijzondere tovenaarskrachten beschikt. Deze krachten kunnen gevolgen hebben voor de hele tovenaarswereld. Terwijl je de geheimen van deze krachten ontrafelt, blijf je ook gewoon een Hogwarts student.
Hogwarts Legacy is nu uit voor de PC, PS5 en Xbox Series X en S. Als je de game op PS4 of Xbox One wilt spelen, moet je tot 4 april 2023 wachten. De Nintendo Switch-versie komt het laatst uit, op 25 juli 2023.