Twitter plaatst advertenties in de reacties

News
vrijdag, 15 oktober 2021 om 9:00
twitter 292994 1920f1634235405
Twitter heeft aangekondigd dat er nu advertenties te vinden zijn tussen de reacties op een tweet. Bruce Falck, lead van productinkomsten van Twitter, maakte dat bekend.
De nieuwe advertentieplaatsing wordt momenteel getest voor Andoid en iOS. Volgens Bruce Falck krijg je de advertenties te zien na het eerste, derde of achtste antwoord onder een tweet. Volgens hem biedt deze strategie Twitter “een grote kans ziet om een ​​advertentieaanbod op te bouwen dat waarde creëert en motieven voor makers en adverteerders op één lijn brengt." Falck deelde dit nieuws op Twitter en plaatste er een GIF bij van hoe het eruit komt te zien.
Twitter zal de aankomende maanden volop experimenteren met deze manier van adverteren. Voorlopig kunnen alleen mensen die toegang hebben tot de test de advertenties in de gesprekken van de reacties zien.

Twitter werkt aan het platform

Waarschijnlijk is dit niet het soort Twitter-test waar je op zit te wachten, maar voor het platform is het wel handig. Het platform is overigens druk bezig verschillende veranderingen door te voeren. Zo gaat Twitter gebruikers waarschuwen als ze een Twitter-ruzie tegenkomen.

Populair Nieuws