Twee geliefde series slachtoffer van grote Netflix-schoonmaak

News
zondag, 11 december 2022 om 16:00
netflixf1671701243
De laatste maand van het jaar is weer bezig en dat betekent voor Netflix-gebruikers altijd weinig goeds. Aan het einde van het jaar gaat namelijk de bezem door de streamingdienst en dat is dit jaar niet anders. Twee geliefde series in de vorm van Downton Abbey en The Office gaan van de streamingdienst verdwijnen.
Na 31 december 2022 is het niet langer mogelijk om van Downton Abbey te genieten op Netflix. De serie verdwijnt na die dag van de streamingdienst en het is lang niet de enige serie die vertrekt. Waar de serie naartoe gaat, is nog onduidelijk.
Ook geliefde serie The Office verdwijnt van Netflix. De serie stond jarenlang op de streamingdienst, maar gaat nu toch echt verdwijnen. De serie staat nog wel op Amazon Prime Video. De vraag is alleen hoe lang de serie daar nog blijft staan. De serie werd namelijk gemaakt door één van de bedrijven achter SkyShowtime, waardoor de kans groot is dat de serie daar een nieuw thuis krijgt.
friends 2000f1643213612

Minder series van Netflix dan vorig jaar

Toch is er een geluk bij een ongeluk. De bezem die door de streamingdienst wordt gehaald, is namelijk een stuk minder groot dan vorig jaar. Toen gingen series als Prison Break, Homeland en The Big Bang Theory verloren. Ook klassieker Friends verdween toen van de Amerikaanse dienst. Destijds had het te maken met de opschaling van Disney+ en de komst van HBO Max die op de loer lag.

Populair Nieuws