Grind deze winter levels in NBA 2K23 MyTeam

Article
zondag, 11 december 2022 om 17:00
nba 2k23 seizoen 3f1670339385
De wintermaanden zijn van start gegaan en dit geldt ook voor NBA 2K23. Als je liever de kou probeert te ontwijken, valt er ook in seizoen 3 weer genoeg te doen in NBA 2K23 MyTeam.

NBA 2K23 MyTeam heeft nieuwe spelers als beloning

Bij een nieuwe seizoen horen natuurlijk ook weer nieuwe beloningen in NBA 2K23 MyTeam. Zoals altijd begin je weer vanaf level 1 en dit keer krijg je meteen een Free Agent Damian Lillard als speler. Dit is niet de enige speler die je zal krijgen dit seizoen, er zijn namelijk allerlei reward kaarten te scoren bij het behalen van verschillende levels. Dit zijn ze allemaal op een rij:
  • Level 5: Gold Jayson Tatum - 78 OVR - SF/PF
  • Level 10:Emerald Derrick Rose - 83 OVR - PG/SG
  • Level 30: Amethyst Jarrett Allen - 91 OVR - C
  • Level 36: Diamond Ben Simmons - 94 OVR - PF/SF
  • Level 40: Galaxy Opal Trae Young - 97 OVR - PG/SG
nba 2k23 seizoen 3 3f1670452478

Nog meer beloningen in seizoen 3

Naast alle spelers die in seizoen 2 te krijgen zijn, geeft 2K natuurlijk nog meer beloningen weg. Zo krijg je verschillende prijsballen, tokens, MT en een seizoen 3 bal bij level 9. Verder zijn er ook nog verschillende packs met objecten die je team en je spelers kunnen verbeteren.
De meest opvallende beloningen zijn de Season 3 Fire and Ice Award packs. Deze kaarten hebben een door de Winter geïnspireerde achtergrond. Natuurlijk komen er door het seizoen heen ook allerlei andere packs uit. Zo zijn momenteel de Greatest Super Packs te krijgen.

Beloningen gaan door na level 40

Tijdens deze kerstperiode hebben mensen meer tijd om te grinden in NBA 2K23 MyTeam. Na het behalen val Trae Young bij level 40, zijn er nog meer beloningen te behalen. Er komt een nieuwe missie agenda vrij, waarmee het team nog meer verbeterd kan worden. Daarnaast is er ook nog een speler te krijgen bij het behalen van de Beyond Level 40 agenda's. Maar wie deze speler is, houdt 2K nog even geheim.
2K heeft ook laten weten dat de Draft gamemode er net iets anders uitgaat zien. Zo is het visueel wat veranderd, maar ook het systeem. De position packs in Draft bevatten nu kaarten van een enkele gem color en ook Reward players worden nu beschikbaar gemaakt in de position packs. Deze zijn dan ook kiesbaar.