TV-serie Chernobyl weer te streamen op HBO Max

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 14:30
hbo max 1 scaledf1702049380
Nu HBO Max eindelijk zijn entree heeft gemaakt in Nederland hebben we er een titel uit gepikt die het kijken waard is.
Het zal niemand zijn ontgaan met de huidige oorlog tussen Rusland en Oekraïne hoe moeilijk Oekraïne het te verduren heeft. Een erg bekend gebied heeft het momenteel lastig en dat is het gebied Tsjernobyl. Populair om zijn geschiedenis.

De bekendste kernramp

Tsjernobyl is een locatie in Oekraïne waar jaren geleden een verschrikkelijke kernramp heeft plaats gevonden. Hoewel dit incident jaren geleden plaatsvond zijn de gevolgen ervan nog steeds te merken. Het hele gebied is vervuild met radiatie en laat dat gebied nou net in de handen zijn gevallen van de Russen. De serie Chernobyl maakte in 2019 zijn debuut om de gebeurtenissen rondom de ramp uit te leggen.
De serie focuste zich op de kernramp, de gevolgen van de catastrofe en welke mensen hun leven gaven om de schade zoveel mogelijk te beperken. Met de release van HBO Max lijkt het erop dat we een streamingdienst hebben gevonden waarop we de serie weer kunnen kijken en nu lijkt het een beter moment dan ooit.

Aanbod van HBO Max

HBO Max biedt behalve de serie Chernobyl nog een hele hoop andere content aan. De nieuwe streamingdienst is namelijk onderverdeeld in verschillende onderwerpen zoals HBO, HBO Max Originals, Warner Bros en meer.
HBO is waar je de bekende series zoals Euphoria, Westworld en Chernobyl kunt vinden. Er zullen voor de streamingdienst HBO Max een aantal originele series gemaakt worden die je kunt vinden onder het tabblad HBO Max Originals. Peacemaker, een spin-off van de Suicide Squad film is een mooi voorbeeld van een HBO Max Original.