Turok remaster gevonden in PlayStation Store

News
maandag, 22 februari 2021 om 10:30
xgn google image
De remaster van Turok was al een tijdje te vinden op de Xbox. Nu lijkt het erop dat de geliefde dinosaurus shooter ook eindelijk naar de PlayStation Store komt.
Wie al een tijdje zit te wachten op de Turok remaster voor de PlayStation krijgt vandaag eindelijk goed nieuws. De geliefde shooter is namelijk eindelijk gevonden in de PlayStation Store. De remaster is al een tijdje te spelen op de Xbox, maar fans op de PlayStation moesten nog flink lang wachten voordat ze weer konden jagen op dinosaurussen in The Lost Land.
De remaster van Turok komt volgens de PlayStation Store ook heel erg snel uit. Volgens de Store kunnen we namelijk al vanaf 25 februari aan de slag met de langverwachte game. Het is jammer dat het zo lang heeft moeten duren, veel fans hebben de game inmiddels al aangeschaft op de Xbox, PC of zelfs Nintendo Switch. Het is onbekend waarom het zo lang heeft geduurd om naar de PlayStation te komen, maar er zal vast een goede reden voor zijn.

Cultklassieker

Turok is een echte cultklassieker en dus is het geen verrassing dat de game een remaster heeft gekregen. De eerste Turok kwam in 1997 en was de eerste game op de Nintendo 64 die geproduceerd werd door een third-party ontwikkelaar. Er zit dus een flinke geschiedenis achter de game. Toen Nightdive Studios een paar jaar geleden aankondigde dat ze met een remaster aan de slag ging waren fans ontzettend enthousiast om het eindresultaat te zien.
Volgens de PlayStation Store hoeven we dus gelukkig niet heel lang meer te wachten om aan de slag te gaan met de Turok remaster. De remaster van het tweede deel krijgt ook multiplayer, zo kan je dus van de klassieke game genieten met je vrienden. Nou zijn er wel meer klassiekers die een nieuw likje verf verdienen voor de moderne consoles, maar sommige klassiekers willen we echt als remake zien zodat ze het maximale kunnen halen uit moderne hardware.

Populair Nieuws