True Blood reboot in de maak met originele bedenker

News
donderdag, 10 december 2020 om 18:30
zq7i9jbbj6jm 600x338f1610555826
Variety meldt dat HBO is begonnen aan de ontwikkeling van een reboot van de vampier-serie True Blood. De ontwikkeling is maar net begonnen, maar er zijn al een aantal details bekendgemaakt. Zo weten we wie het script gaan schrijven en wie de serie gaat produceren. Wie we in de cast gaan zien is nog niet duidelijk.

True Blood reboot schrijvers zijn bekend

Bij de True Blood reboot zien we Roberto Aguirre-Sacasa en Jami O'Brien als schrijvers van het script en zij zijn ingehuurd als uitvoerende producenten. Ook zien we Alan Ball, die bedenker en showrunner is van de oorspronkelijke serie. Hij zal ook als uitvoerend producent fungeren. In hoeverre de rolverdeling gaat zijn is niet bekend. True Blood begon in 2008 en kwam na 81 afleveringen aan zijn einde in 2014. Alan Ball was showrunner voor vijf van de zeven originele seizoenen.

True Blood reboot cast is niet bekend

In de originele serie van True Blood zagen we onder andere Anna Paquin als serveerster Sookie Stackhouse. Naast haar werd zij vergezeld door namen als Alexander Skarsgård, Joe Mangianello, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten en Rutina Wesley. Hoe leuk het ook zou zijn om deze namen terug te zien in de reboo... die kans is klein. Volgens Variety zal de True Blood reboot namelijk niet deze karakters gaan bevatten. Er is dan ook oog op een totaal nieuwe cast. Wie dat gaan zijn is niet bekend.
Hebben jullie de originele serie gezien? Wat vinden jullie van een reboot? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws