Apple lanceert AirPods Max net voor de feestdagen

  Apple heeft haar eerste koptelefoon ooit gelanceerd, de AirPods Max. Deze zouden net voor de feestdagen beschikbaar worden in Nederland. De AirPods Max is een koptelefoon met een over-ear-design. De koptelefoon van Apple komt met een niet al te klein prijskaartje van 629 euro.

  Apple

  AirPods Max zien er geweldig uit

  Apple heeft de AirPods Max uitgerust met een 40mm-driver en in iedere oorschelp zit een H1-chip, die ook in de AirPods Pro zit. Hierdoor werkt het verbinden met apparaten net zo soepel als met de normale AirPods. De AirPods Max maken ook gebruik van actieve geluidsonderdrukking, spatial audio en Adaptive EQ. Hierdoor belooft Apple geweldige geluidskwaliteit en extreem goede geluidsonderdrukking.

  De AirPods Max van Apple maken gebruik van Bluetooth 5.0 en deze heeft een Lightning-aansluiting om de accu op te laden. Er is geen 3,5mm-aansluiting aanwezig. Op de AirPods Max zien we ook een feature terugkomen die we eerder zagen op de Apple Watch. Met de Digital Crown kun je op de AirPods Max heel secuur het geluidsniveau regelen en bijvoorbeeld een telefoongesprek aannemen of ophangen.

  AirPods Max hebben stevig prijskaartje maar wel mooie kleuren

  De AirPods Max komen, net als alle producten van Apple, met een stevig prijskaartje. De koptelefoon kost namelijk 629 euro. Daarbij kun je de koptelefoon nog een inscriptie meegeven voor een extra 20 duiten. De AirPods komen in de kleuren grijs, zilver, groen, blauw en roze. Zo is er genoeg keuze voor iedereen. Apple levert de AirPods Max vanaf 15 december.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.