Treyarch teast Call of Duty Black Ops Cold War aankondiging

  Activision en Treyarch hebben eerder deze week officieel het bestaan van Call of Duty Black Ops Cold War onthuld. Veel is er alleen nog niet over de game bekend, maar daar lijkt binnenkort verandering in te gaan komen.

  Er gaan al langere tijd geruchten over de nieuwe Call of Duty die in 2020 moet verschijnen. Zo was al geruime tijd voor de officiële onthulling deze week bekend dat de Black Ops titel zou gaan afspelen tijdens de Koude Oorlog. Naast de titel en het thema hebben Treyarch en Activision alleen nog niet veel bekendgemaakt over de nieuwe Call of Duty.

  Het lijkt er alleen op dat we zeer snel nieuwe informatie gaan krijgen over Call of Duty Black Ops Cold War. Op het Twitter-account van ontwikkelaar Treyarch is namelijk een poster geplaatst en een datum: 26 augustus 2020. Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat over vijf dagen de game al te koop is, dus de verwachting is dat op die datum een grote aankondiging gedaan zal worden. Dat kan komen in de vorm van een uitgebreide gameplay trailer of misschien zelfs wel een complete digitale presentatie.

  Twee kanten van de Koude Oorlog?

  Op de poster van Call of Duty Black Ops Cold War is nog eens goed te zien tijdens welke periode de first person shooter zich zal afspelen. De poster is namelijk precies door het midden gedeeld in tweeën, met aan de linkerkant een soldaat van de Sovjet-Unie en aan de linkerkant een Amerikaanse soldaat. Mogelijk duidt dit erop dat we twee kanten van het verhaal gaan zien in de nieuwe Call of Duty. Eerdere titels in de franchise hebben ook al gewerkt met verschillende points of view. Misschien gaan we daar op 26 augustus meer duidelijkheid over krijgen.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.