Call of Duty Black Ops Cold War trailer zegt nog weinig

News
donderdag, 20 augustus 2020 om 9:00
call of duty black ops cold warf1597871790
Vanuit het niets werd de aankomende Call of Duty onthuld. Dit jaar is het weer aan ontwikkelaar Treyarch om een nieuw deel aan de succesvolle shooterreeks toe te voegen. Dat wordt Call of Duty Black Ops Cold War 2020. De trailer kun je hier bekijken.
Call of Duty is al jaren een van de grootste begrippen in het shooterlandschap. In principe gaat er bovendien geen jaar voorbij zonder een nieuw deel. Via een teaser van meer dan twee minuten genaamd Know Your History is de game, waar ontwikkelaar Treyarch achter zit, onthuld. De game draagt de titel Call of Duty Black Ops Cold War en heeft nog geen releasedatum gekregen. Wel is de datum voor de volledige onthulling bekendgemaakt: 26 augustus.
Met de Call of Duty Black Ops Cold War trailer zijn alvast een paar belangrijke details prijsgegeven. Het trailer geeft een aantal details over historische gebeurtenissen die de achtergrond van het verhaal schetst. De trailer introduceert spelers ook aan een Sovjet-spion Perseus. Ook komt KGB-overloper Yuri Bezmenov voor in de trailer die beschrijft hoe de Sovjet-Unie langzaam maar zeker de Verenigde Staten ondermijnde.
Bekijk hieronder de trailer van Call of Duty Black Ops Cold War.

Call of Duty Black Ops Cold War reveal komt in Warzone

Het lijkt alsof de volledige reveal van Call of Duty Black Ops Cold War in Call of Duty Warzone wordt gedaan. De YouTube-video laat namelijk via de beschrijving weten dat de game in Verdansk onthuld zal worden op 26 augustus. Dit is één van de locaties in de battle royale-titel van Activision.