TP Vision wil ‘succesjaar’ 2020 overtreffen met nieuwe televisies

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 12:00
9636 75 f1f1612194721
Vanwege corona zitten veel mensen thuis en zijn diensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney Plus enorm populair. We kijken met z’n allen de ene na de andere film en bingen erop los. Maar deze ervaring is eigenlijk pas compleet als je een goede televisie hebben en het toeval wil dat TP Vision vorig week een nieuwe lijn heeft gepresenteerd.

Waar kennen we TP Vision van?

De naam TP Vision zegt misschien niet meteen iedereen iets, maar het Amsterdamse bedrijf produceert in ruim 90 landen televisies onder de naam van Phillips. Het kan dus zomaar zijn dat je een Phillips televisie in huis hebt staan die eigenlijk van TP Vision is.

Wat heeft TP Vision gepresenteerd?

Het bedrijf is dus behoorlijk groot en presenteerde eind januari een nieuwe televisielijn. TP Vision heeft zo bijvoorbeeld twee nieuwe high-end lcd-tv’s gepresenteerd met minibacklight. De twee modellen zijn grotendeels hetzelfde, alleen heeft het ene model een soundbar aan de televisie vastzitten en de andere niet. Deze nieuwe LCD-televisie komt op de markt in twee verschillende formaten, eentje van 65 inch en een model van 75 inch.
9636 65inch sl bs tweeter rgbf1612194740

TP Vision timmert lekker aan de weg

De televisies zien er op het eerste oog erg mooi uit en TP Vision heeft de afgelopen periode sowieso erg goed gedaan. Zo maakte het bedrijf bekend dar de verkoop van Phillips TV in vijf jaar met 40 procent is gestegen. Een mooie stijging en daarnaast zat het bedrijf afgelopen jaar ook boven het sectorgemiddelde. Weet TP Vision dat dit jaar met de nieuwe producten weer te halen?