Call of Duty stim glitch is terug van weggeweest

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 11:00
warzonef1615809226
Het is misschien wel de grootste frustratie van Warzone-spelers en jammer genoeg is deze extreem irritante glitch weer terug. Hoe gaan we met de Warzone stim glitch om? En wordt dit snel weer verwijderd?

Warzone Stim glitch is weer terug om ons te pesten

The Stim is een item dat je kunt gebruiken om jouw gezondheid weer te herstellen. Daarnaast herstelt het ook je sprint-vermogen, dus dit is een perfecte stukje uitrusting voor als je bijna naar de Gulag wordt gestuurd. Helaas is dit stukje uitrusting ook een grote ergernis voor veel spelers. De Warzone Stim glitch wordt namelijk veel uitgebuit en nu is deze weer terug van weggeweest.
cod warzonef1594647803

Wat is de Call of Duty Warzone Stim glitch?

De Stim glitch heeft al meerdere malen gezorgd voor zwetende handjes, kapotte controllers en de aanschaf van antidepressiva, maar dat is ook voor een goede reden. Spelers gebruiken het 'granaat terug gooien' om zo de glitch te activeren. Door dit te doen kun je oneindig vaak gebruikmaken van jouw Stim, waardoor je dus ook extra snel in de giftige mist kunt lopen. Op deze manier win je sneller een potje, maar voor de eerlijke spelers onder ons is dit echt een tenenkrommend iets.
Wat is er nou leuk aan een potje Call of Duty Warzone als je niet eens door jouw eigen skills kunt winnen? Dan kun je beter een potje Just Dance opstarten. Zelfs al ben je een stijve hark, je kunt gewoon op de bank blijven zitten en met je armen zwaaien. Wat vinden jullie van de Stim glitch? Maken jullie hier gebruik van? Laat het ons weten in de comments.