Topgame uit 2022 is nu ook via Netflix te spelen

News
woensdag, 11 januari 2023 om 10:30
tnmt shredders revengef1662544875
Netflix is de laatste tijd bezig om ook een belangrijke speler te worden op de gamemarkt. Daardoor is nu ook ineens een topgame die gelanceerd is in 2022 te spelen via de streamingdienst.
Voor de nieuwe strategie op het gebied van gaming heeft Netflix besloten om rustig te beginnen, om het project vervolgens steeds verder uit te bouwen. Zo is het bedrijf begonnen met het aanbieden van mobile games op de streamingdienst, maar sinds kort wordt er ook gewerkt aan een volwaardige AAA PC game door een nieuwe studio.
Hoewel je momenteel dus alleen mobile games kan spelen via Netflix, betekent het niet dat het gaat om alleen simpele games. Op de streamingdienst is nu namelijk ook een nieuwe game gelanceerd en niet zomaar eentje. Het is namelijk één van de beste games van 2022, te weten Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Verrassende release op Netflix

Dat de game nu ineens te spelen is via Netflix, zal als een verrassing komen voor veel fans. Hiervoor is de game namelijk alleen uitgekomen voor de consoles en PC en niet voor mobiele platformen. De versie voor iOS en Android van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is dan ook gloednieuw en alleen te spelen via Netflix.
De game is niet op de normale manier te vinden via de Play Store of App Store. Wil je dus aan de slag met de iconische gemuteerde schildpadden onderweg, dan heb je een Netflix-abonnement nodig.

Populair Nieuws