Tip: Too Hot to Handle seizoen 2 nu op Netflix

News
woensdag, 23 juni 2021 om 13:30
pip 206 unit 00002f1624439037
Too Hot To Handle seizoen 2 is nu op Netflix te zien. De populaire reality-serie is terug en zit weer bomvol singles die hun handen bij zich moeten houden om met een grote geldprijs naar huis te gaan.
Voor fans van realityseries is het een mooie dag, Too Hot To Handle seizoen 2 is namelijk nu op Netflix te zien. Na het eerste seizoen waren er nog wel vragen of een tweede seizoen verschijnen, want de serie werd niet door iedereen even goed ontvangen. Toch heeft Netflix een beetje moeite met nee zeggen en dus kunnen we genieten van een tweede seizoen van Too Hot To Handle waarin aantrekkelijke singles weer met hun poten van elkaar af moeten blijven om geld te verdienen.
Volgens de regels mogen de deelnemers in Too Hot To Handle seizoen 2 geen seks met elkaar hebben, niet zoenen en elkaar niet eens te intiem aanraken. Voor veel van de deelnemers zal dat ongetwijfeld weer een grote uitdaging zijn, want ze zijn jong en vol met hormonen. Het idee is dat de deelnemers met de regels meer inzetten op betekenisvolle relaties in plaats van vluchtige en pleziervolle avondjes. Als je wil zien hoe dat uitpakt, dan kan je zowel het eerste als tweede seizoen nu op Netflix kijken.

Too Hot To Handle seizoen 2 spektakel

De trailer voor Too Hot To Handle seizoen 2 belooft in ieder geval veel spektakel, zo zien we naast intense momenten ook een kakkerlak die landt op het voorhoofd van een deelnemer. Dat laatste zal alleen niet echt bijdragen aan de sex appeal, maar het levert wel een leuk moment op. Of we ook nog een derde seizoen van de populaire realityserie krijgen is natuurlijk nog even de vraag, maar als dat iets waar je interesse in hebt, dan moet je zeker Too Hot To Handle seizoen 2 nu op Netflix kijken, want bij goede kijkcijfers heeft Netflix minder excuses om het niet te doen.
De eerste aflevering is nu beschikbaar, waarna Netflix wekelijks met een nieuwe aflevering komt.

Populair Nieuws