Tom Hiddleston pakt hoofdrol in Netflix productie ‘The White Stork’

  De carrière van Tom Hiddleston is momenteel alles behalve rustig! Niet alleen keert hij terug als zijn iconische Marvel-personage Loki in de gelijknamige Disney+ serie, ook is vandaag bekend geworden dat hij de hoofdrol heeft gekregen in White Stork, een nieuwe politieke thriller die binnenkort op Netflix zal verschijnen.

  © 2017 - Disney/Marvel

  The White Stork

  Tom Hiddleston zal de rol spelen van James Cooper, een man die een plek wil bemachtigen in het parlement maar nodige geheimen verborgen weet te houden. Volgens bronnen onderzoekt The White Stork het paradox van de waarheid in het ‘post-truth’ tijdperk. Wanneer geheimen naar boven dreigen te komen blijkt dit niet alleen een bedreiging voor Hiddlestons personage, maar ook voor zijn huwelijk.

  Over The White Stork is al het een en het ander bekendgemaakt. Zo zal deze nieuwe Netflix serie geproduceerd worden door productiehuis Eleven, dezelfde producers achter Sex Education, een andere populaire Netflix hit. The White Stork is geschreven door Christopher Dunlop en zal worden geregisseerd door Kristoffer Nyholm, ook bekend om zijn werk voor Taboo.

  Loki

  The White Stork is zeker niet de enige productie waar Hiddleston binnenkort in te zien is. Afgelopen zondag is een korte superbowl teaser uitgekomen over de nieuwe Marvel series van Disney+. Hierin kregen we de allereerste beelden te zien van de series met als afsluiter een shot waarin Hiddleston met zijn typische Loki-smirk in de camera kijkt en zegt: “I’m gonna burn this place to the ground.” Helaas moeten Loki fans nog een tijdje wachten, de Disney+ serie namelijk zal pas in 2021 verschijnen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.