Nieuwe Fortnite Battle Royale update brengt Love and War event en meer!

News
donderdag, 06 februari 2020 om 12:07
fortnite blog love and war en 11br loveandwar social social 1920x1080 363d74609782bc684e24bf00802efa15eb827db3f1580986410
De battle royale die nog altijd veel mensen in zijn greep houdt komt met een belangrijke update! Zo is nu eindelijk de Unreal Engine's Chaos Physic systeem geïmplementeerd. De Love and War community-made event is begonnen en een launchpad baant zijn weg terug naar de Battle Royale.

Winner Winner Chicken Dinner

Dit kopje heeft natuurlijk niks te maken met Fortnite, want Iedereen gaat ervoor en kent de echte titel wel, een zoete victory royale waarbij jij (en misschien wat vrienden) aan de top staan in een Battle Royale. Toch gaat er nu vrij veel veranderen.
De game engine is nu officieel veranderd naar een Unreal Engine's Chaos Physic system. Met dit systeem zullen je explosies een mooie upgrade krijgen naar Michael Bays niveau. Misschien is het ook weer niet zo extreem. Maar je zal wel merken dat er veel meer details gebracht worden in alles wat met physics te maken heeft. Denk hierbij aan objecten die vallen of raketten die worden geschoten. Dus voordat je weer voor aan de bak gaat met je team, of solo gaat als Rambo: onthoud dat alles nu net even iets anders werkt. Een warming up rondje zou dus geen kwaad kunnen!

Make love, not Warcraft

Nog een kopje dat eigenlijk niks te maken heeft met het Fortnite nieuws, maar het lijkt er wel op! Het Love and War event is nu officieel begonnen. De meeste mensen kennen het wel of hebben er ooit wel eens van gehoord. Dit event is namelijk een community made event. Dat wil zeggen dat de community van Fortnite deels aan dit project heeft gewerkt. Het event is een Search and Destroy LTM. Natuurlijk brengt dit event ook vele uitdagingen en beloningen met zich mee, dus zet je maar schrap. Meer info over de Love and War event vind je hier.
fortnite chapter 2 mapf1580300149

Een terugkomst van een oude legende

Veel spelers missen de Launchpad. De launchpad was een voorwerp waarmee je snel van de ene naar de andere plek kon bewegen met als nadeel dat je een makkelijk doelwit bent. Het team bij Fortnite had de keuze gemaakt dit voorwerp te vergrendelen in The Vault. Dit zorgde ervoor dat het voorwerp niet meer te gebruiken was in non/normal competitive game modes. Maar hebben de developers geluisterd? De Launchpad is officieel teruggekeerd naar de Battle Royale. Helaas kan je nog niet gebruik maken van Epic item in de competitieve gamemodus. Want voor nu is het alleen nog toegestaan in normale gamemodus.

Populair Nieuws