Toekomst van Elder Scrolls Online wordt onthuld tijdens Xbox Games Showcase

News
woensdag, 25 januari 2023 om 13:00
the elder scrolls online high islesf1674641349
Vanavond om 21:00 gaat de Developer_Direct van start, de nieuwe Xbox Games Showcase van Microsoft en Bethesda. Tijdens het evenement wordt de toekomst van The Elder Scrolls Online onthuld.
Vanaf 21.00 uur Nederlandse tijd presenteren Xbox en Bethesda een Developer_Direct met daarin ESO's eerste grote aankondiging van het jaar, met een vroege vooruitblik op het volgende grote avontuur voor de game. Onmiddellijk na de Developer_Direct, host ZeniMax Online Studios ook de 2023 ESO Global Reveal om een diepgaande blik te delen in de content die dit jaar komt. Die presentatie is te volgen op Twitch.tv/Bethesda.

Beloning tijdens ESO livestream

Wie afstemt op de ESO Global Reveal 2023 kan de Ritual Casting emote claimen als gratis Twitch Drop als ze hun account hebben gelinkt voordat de Global Reveal begint. Vergeet dus niet om alvast te account te linken aan Twitch, zodat je de beloning niet misloopt.
Het wordt een groot jaar voor The Elder Scrolls Online volgens ontwikkelaar Zenimax Online Studios. Zorg er dus voor dat je beide livestreams vanavond niet mist op Twitch.
De laatste grote uitbreiding voor The Elder Scrolls Online, genaamd High Isle, is uitgekomen in april 2022. De kans is dus aanwezig dat de volgende uitbreiding tijdens de livestream wordt aangekondigd.