Toch géén reclames naar console games van EA

News
maandag, 05 juli 2021 om 10:00
eaf1643880594
Vorige week werd ineens bekendgemaakt dat het bedrijf PlayerWON naar opties keek om TV-reclames naar console games te brengen voor onder andere EA-titels. Nu bevestigt het bedrijf achter FIFA in een interview dat dit toch niet het geval is. Daarmee kunnen veel spelers opgelicht ademhalen.
In een interview met PC Gamer bevestigt Electronic Arts dat er geen plannen zijn om TV-reclames in games te verwerken. Daarmee geeft het bedrijf een officiële reactie op de geruchten die vorige week opdoken. Het gerucht zou compleet incorrect zijn.
"Na aanleiding van onjuiste berichtgeving die stelt dat we naar de mogelijkheden kijken om TV-reclames in onze games te stoppen, willen we verduidelijken dat in-game advertenties voor onze consolegames momenteel niet in onze plannen voorkomen", vertelt EA. "Daar hebben we geen deal voor gesloten. Het voorschotelen van de best mogelijke speelervaring staat bij ons nog steeds voorop."
game mania easter salef1617703665

PlayerWON en EA werken al samen

Vorige week werd duidelijk dat PlayerWON, een subsectie van Simulmedia, mogelijk aan de slag zou zijn met het brengen van reclames naar console games. Dit werd onder een kleine testgroep getest en doordat EA samenwerkt met PlayerWON werd direct gedacht dat de twee samenwerkte om reclames naar games te brengen. Gelukkig blijkt dit voor nu nog niet zo te zijn.

Populair Nieuws