Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (week 38)

Article
zondag, 26 september 2021 om 16:30
diablo 2 artf1571645773
De week zit er weer op en dat betekent dat we weer de redactie ingegaan zijn met de vraag wat iedereen deze week bezighield. Wij vertellen je maar wat graag wat we uitgespeeld, gekocht en gekeken hebben. Wat heb jij deze week uitgespeeld gekocht en gekeken?

Chris

Uitgepeeld: -
Gekocht: Diablo II Resurrected
Gekeken: Squid Games
Deze week niks 'uit', maar wel begonnen. Zo ben ik op Netflix begonnen met de Koreaanse (wat is er veel Koreaans op Netflix, trouwens!) serie Squid Games. De serie begint eigenlijk heel standaard, een geheimzinnige groep verzamelt mensen met heel veel schulden en laat ze diverse kinderlijke spellen spelen, waarbij de afvallers op brute wijze gedood worden. Klinkt heel erg Battle Royale, toch?
Gelukkig is dit slechts een achtergrond voor een veel interessanter verhaal: de deelnemers mogen stoppen als ze in meerderheid niet verder willen, maar krijgen een enorme worst voorgehouden: de overlevenden verdienen meer geld dan ze ooit voor mogelijk gehouden hebben. Dit zorgt voor een interessante groepsdynamiek waarbij achterdocht en eigenbelang strijden met samenwerking die nodig is om te overleven. Ook blijkt de organiserende groep langzamerhand minder eensgezind dan het in eerste instantie lijkt. Al met al een stuk interessanter dan het na de eerste aflevering leek te gaan worden! Qua games ben ik bezig met Diablo 2 Resurrected. Daar horen jullie later uiteraard meer van. Wat ik wel alvast kan zeggen: het is écht Diablo 2 zoals je die van ruim 20 jaar geleden herinnert!

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Deze week ben ik eindelijk weer eens naar de bioscoop geweest. De film was Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en ik vond het een prima film. Ze hebben een aantal dingen wat anders aangepakt dan ik had verwacht, maar het werkt voor het grootste gedeelde wel. De actie is goed, er is een goede portie humor en het verhaal is ook in orde. Ik denk niet dat je met spijt naar huis gaat als dit je volgende bioscoopbezoek is.
kena bridge of spiritsf1609850774

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Life is Strange True Colors, Kena Bridge of Spirits
Gekeken: -
Deze week heb ik Life is Strange True Colors gekocht en dat terwijl ik nog niet eens klaar ben met Deathloop. True Colors speel ik stukje bij beetje tussendoor, terwijl Deathloop nog steeds de game is die ik voor de langere sessies oppak. Toch zet ik beide titels momenteel even opzij, want voor de XGN review ben ik nu druk bezig met Kena Bridge of Spirits. Wat een genot met zoveel games om van te genieten!

Populair Nieuws