Tip: Yakuza Like A Dragon deal voor 34,99 euro!

News
donderdag, 10 december 2020 om 10:00
yakuza like a dragonf1604493199
Het nieuwste deel in de bekende maffiareeks van SEGA, Yakuza: Like A Dragon, is op het moment flink afgeprijsd. Wie de JRPG van SEGA met flinke korting wil scoren, kan bij bol.com aankloppen. Daar is de PlayStation 4 versie van de game nu voor slechts 34,99 euro te vinden. Dat is bijna de helft van de prijs!
Yakuza Like a Dragon is bij bol.com flink in prijs verlaagd. De game die normaalgesproken 59,99 euro kost is nu voor slechts 34,99 euro te vinden. De JRPG kwam precies een maand geleden uit op de PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X/S.
Wie Yakuza Like A Dragon voor de PS4 haalt, kan zodra volgend jaar de PlayStation 5-versie uitkomt, gratis de overstap maken. De game komt op de PS5 uit op 2 maart, een paar maanden na de release op andere platformen. Microsoft had voor de next-gen versie namelijk een exclusiviteitsdeal met SEGA.
yakuza like a dragon 1f1604493566

Yakuza Like A Dragon nu al een hit

In het nieuwste deel van de Yakuza-reeks staat een nieuwe hoofdpersoon centraal. Ichiban Kasuga is de naam van de held, een ietwat onnozele goedzak die altijd klaarstaat om het onrecht te bestrijden. Dit doet hij samen met een kleurrijke cast aan personages in een compleet nieuw vechtssysteem. Niet langer vecht je via een brawler-systeem, maar krijg je een turn-based vechtssysteem voor de kiezen.
De game wordt dan ook veel geprezen voor dit systeem. Tevens het verhaal valt in de smaak, zoals onze hoofdredacteur Rox van der Helm ook al beschreef in haar review. Wel vond ze dat je soms wat moest grinden in de game, wat niet altijd even goed in de smaak viel.