Acteur voor grote rol laatste seizoen Dexter gevonden

  Nadat de serie Dexter in 2013 tot een einde kwam, waren veel fans van de show ontzettend ontevreden over het laatste seizoen. Hierom werd er besloten om nog een nieuwe seizoen aan de serie te plakken. Hier zijn ze nu hard mee aan het werk. Voor dit seizoen is een nieuwe acteur gevonden om een grote rol te gaan spelen.

  Showtime

  The Hollywood Reporter bevestigt dat Michael Cyril Creighton, ook wel bekend van zijn rollen in onder anderen Game Night en Coin Heist, in maar liefst zeven van de tien afleveringen van het seizoen te zien zal zijn. Het nieuw seizoen zal waarschijnlijk dit jaar nog uitkomen en de fans mogen zeker iets beters verwachten dan het 'vorige' laatste seizoen.

  Wat wordt de rol?

  Michael Cyril Creighton zal de rol van Fred Jr. gaan spelen. Hij heeft een eigen zaak genaamd Fred’s Fish & Game. Deze heeft hij geërfd van zijn vader, met wie hij opgroeide in Iron Lake, waardoor ontzettend veel mensen in de stad hem kennen. Ook zijn man, Brian, is een bekend figuur in Iron Lake. Hij is namelijk de pastoor van de kerk. Iron Lake is waar dit laatste seizoen zich af zal gaan spelen. De stad bestaat niet echt, maar in de serie woont ook de hoofdpersoon, Dexter Morgan (Michael C. Hall), op deze plek.

  Verhuist

  Dexter woont dus niet langer in Miami en zal dus ook zijn oude werk als bloedpatroonanalist van de MMPD niet meer hebben. We weten voor de rest nog niet veel over dit remakeseizoen. Wel weten we al wie de bad guy in de serie zal gaan zijn, namelijk de burgemeester van Iron lake, Kurt Caldwell. Hij zal gespeeld worden door Clancy Brown.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.