Tip: Hyrule Warriors: Age of Calamity voor laagste prijs tot nu toe te scoren

News
maandag, 02 augustus 2021 om 15:30
hyrule warriors age of calamity reviewf1605524629
Wil je je game-collectie op de Nintendo Switch aanvullen met een mooie titel, dan hebben we een goede tip voor je. Hyrule Warriors: Age of Calamity is nu namelijk voor de laagste prijs tot nu toe te koop.
Link en Zelda zijn natuurlijk bekend geworden om The Legend of Zelda-franchise. Dat is alleen niet de enige game-reeks waar het tweetal en andere figuren uit Hyrule in verschijnen. Als je namelijk de magische wereld wil redden op een iets meer actievolle manier, dan kan je met Hyrule Warriors: Age of Calamity aan de slag. Deze titel mixt namelijk de geliefde karakters uit de franchise met de gameplay van Koei Tecmo’s Dynasty Warriors-reeks.
Het is momenteel bovendien een goed moment om Hyrule Warriors: Age of Calamity in huis te halen. De game is namelijk flink in de aanbieding bij bol.com, waardoor je de titel nu voor de laagste prijs tot nu toe kan scoren. Wil je je collectie op de Nintendo Switch aanvullen op een goedkope manier, dan is dit dus het perfecte moment daarvoor.

Nog meer The Legend of Zelda op de Switch

Liefhebbers van The Legend of Zelda-franchise kunnen naast Hyrule Warriors: Age of Calamity met nog meer titels op de Nintendo Switch aan de slag. Zo wordt Breath of the Wild nog steeds gezien als één van de beste titels op het platform en is er ook nog eens een vervolg op komst. Om het 35ste jubileum van de franchise te vieren, is Nintendo daarnaast vorige maand gekomen met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Genoeg avonturen in Hyrule dus om je mee te vermaken!