Tip: Horizon Zero Dawn spotgoedkoop in aanloop naar Forbidden West release

News
donderdag, 20 januari 2022 om 11:00
horizon zero dawnf1590315593
De Horizon Forbidden West release nadert met de dag en in aanloop naar de tweede open-world game van Guerrilla is het eerste deel nu spotgoedkoop te vinden. Horizon Zero Dawn spotgoedkoop vinden doe je nu namelijk bij Amazon, want daar is de game slechts 11.50 euro. Check hier snel alle details.
Horizon Zero Dawn kwam oorspronkelijk in 2017 uit en wordt gezien als één van de beste games van de PS4-generatie. Die titel is nu bij Amazon in de aanbieding, maar komt nog met een leuke extra verrassing. Het betreft namelijk de Horizon Zero Dawn Complete Edition die nu in de aanbieding is.
Dat betekent dat je niet alleen de originele game van Guerrilla krijgt, maar ook nog eens de uitbreiding The Frozen Wilds. Deze kwam een half jaar na de oorspronkelijke release uit en voegt nog weer een goede tien tot vijftien uur aan plezier toe aan de open-world titel. In de Frozen Wilds zoek je, zoals de naam al doet vermoeden, een koud nieuw gebied op waar een nieuw avontuur voor je te wachten staat.
Check hieronder snel de trailer van de Complete Edition!

Horizon Zero Dawn aanbieding kort voor Forbidden West release

De aanbieding van Horizon Zero Dawn komt niet geheel onverwacht. Op 18 februari 2022 staat het vervolg op de planning, Horizon Forbidden West genaamd. Het tweede deel komt exclusief op de PlayStation 4 en PlayStation 5 uit. In de game moet hoofdpersoon Aloy een compleet nieuwe bedreiging te lijf gaan en dat allemaal in de Forbidden West, een gebied waar de heldin totaal onbekend mee is.
Hoe dat af gaat lopen, is nog maar de vraag. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot de Forbidden West release hier is. Dat is immers al volgende maand.

Populair Nieuws