Tip: FIFA 21 alleen vandaag met dikke korting in de aanbieding!

  Voor wie FIFA 21 nog niet in huis heeft, maar de footie van EA wel graag wil spelen, moet snel zijn of haar slag slaan. FIFA 21 is namelijk alleen vandaag in de aanbieding op bol.com met veel korting.

  Net zoals Call of Duty komt FIFA elk jaar met een nieuwe titel, maar elk jaar gaan de games als warme broodjes over de toonbank. Dat is ook weer het geval met FIFA 21, de voetbalgame van Electronic Arts die vorige maand is gelanceerd door de uitgever.

  Heb je de game alleen nog niet in huis en ben je wel van plan om FIFA 21 te gaan kopen, dan hebben wij een mooie tip voor je. In aanloop naar de feestdagen heeft bol.com bijna elke dag een aantrekkelijke dagdeal en dat is ook vandaag weer het geval. Daardoor kan je FIFA 21 tijdelijk met enorm veel korting scoren!

  Wil je FIFA 21 op next-gen?

  Heb je wel interesse in deze mooie deal, maar heb je ook een bestelling open staan voor de PlayStation 5 of heb je net de Xbox Series X/S binnen? Maak je geen zorgen! Al stap je namelijk op hetzelfde platform over, dan krijg je bij de PS4- en Xbox One-versie van FIFA 21 een gratis upgrade naar next-gen. Op die manier kan je vandaag dus voordelig al meteen je next-gen collectie aanvullen!

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.