Tip: Deze unieke rugzak wil je als Switch of Nintendo fan niet missen

News
donderdag, 21 maart 2024 om 14:00
nintendo nesf1710323231
Rugzakken. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak zoek je op een bepaalde afmeting of merk en sta je er misschien niet zo snel bij stil dat er ook creatieve geesten werken aan rugzakken. We hebben vandaag een Nintendo tip voor je!
Het zijn niet alleen kinderen die een Switch in huis hebben. Ook volwassen gamers, die al mening Nintendo console of handheld versleten hebben, hebben er één in huis. Al gaan sommigen hiervan terug naar het tijdperk van de Nintendo NES.

Gouden tijden eind jaren 80

Dit apparaat kwam in Nederland uit in 1987en bevatte games als Duck Hunt en Super Mario 3. Nou, wie deze iconische tijden wil herleven in het dagelijkse leven, kan dat op een hele creatieve manier doen. Wat dacht je van een Nintendo NES rugzak?
Voor vijf tientjes is er een hele opvallende Nintendo NES rugzak te koop. Eentje in de vorm van een NES-controller en bovendien is de rugzak vrij groot. Daar past dus meer in dan enkel je Switch. De rugzak is 52 centimeter hoog, 34 centimeter breed en 3 centimeter diep. Het volume in liters bedraagt 17. En zo ziet de rugzak eruit.
Gaaf ding toch? Hoe vaak zie je nu dat een rugzak de vorm heeft van een gamecontroller en daadwerkelijk veel groter is dan zo’n controller zelf? Bij bol staat één recensie, waarbij iemand zegt: ‘Ik ben positief over dit artikel: handig in gebruik, kleur komt overeen met afbeelding, goede kwaliteit.’
De rugzak is te koop voor 49,95 via deze link.
Nu zijn wij natuurlijk benieuwd naar het volgende: heb jij ooit op de Nintendo NES gegamed? En zo ja, welke games heb je toen daarop gespeeld? Laat het ons gerust weten in de reacties.