Tip: Astral Chain voor Nintendo Switch nu spotgoedkoop te scoren!

  De Nintendo Switch gaat als warme broodjes over de toonbank, zelfs vier jaar na release. Wil je je game collectie op de portable console van Nintendo aanvullen, dan kan je nu Astral Chain spotgoedkoop scoren op Amazon.nl!

  Door het coronavirus zijn mensen op zoek naar andere manieren om zich te vermaken, nu ze niet op vakantie kunnen, musea kunnen bezoeken of naar de bioscoop kunnen. Sinds de uitbraak van het virus is de verkoop van verschillende consoles flink gestegen en met name die van de Nintendo Switch.

  De hybride console van het Japanse bedrijf is dan ook een ideale console om samen op te gamen met het hele gezin. Maar dat console heeft ook games die bedoeld zijn voor een ouder publiek en lekker uitdagend kunnen zijn, zoals Astral Chain van de gerenommeerde ontwikkelaar PlatinumGames. De titel is nu bovendien lekker goedkoop te scoren op Amazon.nl! Wil je je Nintendo Switch collectie aanvullen, dan is nu het moment om toe te slaan.

  Vuur met vuur bestrijden

  In Astral Chain brengen spelers een bezoekje aan een dystopische versie van de toekomst. De mensheid ligt constant onder vuur door monsters die door dimensies kunnen reizen, genaamd Chimeras. Om het laatste restant van de mensen te beschermen, is de Neuron Police Task Force in het leven geroepen. Deze speciale agenten maken gebruik van hun Chimeras om vuur met vuur te bestrijden. Als speler mag je tijdens gevechten tussen twee karakters tegelijkertijd besturen en gecombineerd met interessante detective-elementen, maakt dat van Astral Chain een zeer unieke topper!

  Astral Chain

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.