Reageer en Win: Nioh 2 Collection voor PS4 en coole merch!

  Vorige week gaven we een enorm pakket aan toffe SteelSeries accessoires weg en deze week gaan we lekker door met grote prijzen. In de Reageer en Win van deze week kan je namelijk kans maken op de Nioh 2 Collection, inclusief coole merch!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een enorm tof pakket van SteelSeries, met maar liefst een draadloze headset, een mechanisch toetsenbord en een draadloze muis! We hebben enorm veel reacties ontvangen, maar er kan er helaas maar één de winnaar zijn.

  En de winnaar van SteelSeries accessoires pakket is geworden... KMF95!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Nioh 2 Collection en merch

  Heb je niet gewonnen, wees niet getreurd. We gaan deze week namelijk gewoon weer verder met het weggeven van mooie prijzen. In samenwerking met BAAS mogen we namelijk een prachtig pakket weggeven dat geheel in het teken staat van de zeer uitdagende actie RPG Nioh 2! We geven niet alleen de game zelf weg, maar ook een aantal toffe goodies. Dit zit er allemaal in het pakket waar je kans op kan maken:

  • Nioh 2 voor de PS4 (inclusief next-gen upgrade)
  • Nioh 2 DLC
  • Nioh 2 hoodie
  • Nioh 2 notebook

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Nioh 2

  Verkijgbaar vanaf 13 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.